Beleef actieve en nautische avonturen op de Klipper Anna!

 

Klipper Anna is ingericht voor 24 personen, er kunnen echter maximaal 28 personen mee. Dit betekent wel dat er geslapen moet worden met 2 personen in een klein tweepersoonsbed. Wij adviseren bij groepen met volwassenen dan ook om met niet meer dan 24 personen te komen. Verder zijn er 2 toiletten,2 douches, een compleet ingerichte kombuis en een bijzonder gezellig dagverblijf. Aan boord van Klipper Anna , hebben alle hutten stromend water, een leeslampje en voldoende bergruimte voor uw bagage. De kombuis is uitgerust met een 6 pits gasfornuis, oven, koelkast (500 liter) vriezer (50 liter), biertap en er is een barbecue. De Klipper Anna is een standaard schip met een eenvoudige inrichting.

 

Aan dek geeft de ervaren schipper Ray iedereen op een enthousiaste wijze zeilinstructies en samen varen we de ‘oude dame’ op een veilige manier naar de volgende haven.

 

De combinatie van een bevlogen bemanning, de sfeer van het schip, de veiligheid en de zeileigenschappen zorgen voor een ontspannen zeiltocht en geven plezier in het zeilen.

 

©Klipper Anna 2015